Tondach Kékes

Elérhetőség: Készleten

A Tondach Kékes egyenesvágású tetőcserepet azoknak ajánljuk, akik kötődnek a hagyományokhoz, de az egyszerű formákat kedvelik. A cserépfelületen található barázdák az optimális vízelvezetést szolgálják, és amellett karakteressé teszik a fedésképet. A Gyártó teljes termékkínálata elérhető, rendelhető.

(A feltüntetet ár raktári készletről történő kiszolgálás esetén érvényes, nagyobb tétel rendelése esetén kérjen egyedi árat!)

Qty
Termékmenedzser: Siposné Zsolnin Szilvia, 70/382-0669, cserep@webepker.hu

Leírás

A Tondach Kékes ívesvágású tetőcserép egy egyszerre hagyományos és mégis modern megoldás. A Hódfarkú cseréphez hasonló letisztult formavilága, valamint a hornyolt kivitelnek köszönhető gazdaságossága teszi oly népszerűvé.

A FusionProtect felület gondoskodik a különleges és időtálló szépségről. A szín és a külső védelem a több mint 1000 °C-on végbemenő gyártási folyamat során fúzionál, vagyis eggyé válik a kerámiával. A FusionColor felületvédelemmel ellátott termékekhez képest megnövelt ásványi anyag tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak a Nap UV sugárzásának és a saveróziónak, így a tető szép marad egy életen át.

További információk

Tömeg 2,38 kg
Méretek 400 × 210 mm
Anyag

Kerámia

Anyag szükséglet

18 db/m²

Fedési szélesség

190 mm

Felület

FusionProtect, natúr

Gyártó

Tondach

Szín

Antik, piros, téglavörös

Termékmenedzser

Szilvi

Típus

egyenesvágású, ívesvágású

Terméklap - Tondach kékes ívesvágású tetőcserép

Download

Terméklap - Tondach kékes egyenesvágású tetőcserép

Download
Oldal tetejére

Termék kereső

A termék bekerült a kosarába