Tondach Contition 9

Elérhetőség: Elfogyott

A Tondach Contition 9 univerzális XXL tetőcserép nyugodt rajzolatú felületével a mai kor építészetének legmagasabb elvárásait is teljesíti.

(A feltüntetet ár raktári készletről történő kiszolgálás esetén érvényes, nagyobb tétel rendelése esetén kérjen egyedi árat!)

Qty
Termékmenedzser: 74/814-701, bolt@webepker.hu

Leírás

A FusionColor felület szavatolja, hogy a tető hosszú ideig megőrizze eredeti színét. Mindezt annak az eljárásnak köszönheti, mely során a színeket kialakító természetes földásványok – a több, mint 1000 °C-on végbemenő kiégetés során – fúzionálnak, azaz eggyé válnak a cseréppel. Egyes technológiákkal szemben a FusionColor védelem nem egy bevonat, hanem a cserép maga, így nem kopik le, nem színeződik el, továbbá jótékony velejárója a Nap UV sugaraival szembeni fokozott ellenálló képesség is.

A FusionProtect felület gondoskodik a különleges és időtálló szépségről. A szín és a külső védelem a több mint 1000 °C-on végbemenő gyártási folyamat során fúzionál, vagyis eggyé válik a kerámiával. A FusionColor felületvédelemmel ellátott termékekhez képest megnövelt ásványi anyag tartalom eredménye a keményebb, simább, ellenállóbb felület. A FusionProtect tetőcserepek hatékonyan ellenállnak a Nap UV sugárzásának és a saveróziónak, így a tető szép marad egy életen át.

A natúr téglavörös színű kerámia cserepek semmi máshoz nem hasonlítható természetes érzést nyújtanak. A tető lélegzik, a kerámia porózus szerkezete segít kiegyenlíteni a nappali és éjszakai hőmérsékletingadozást, ezáltal egészséges lakókörnyezetet és kellemes lakóklímát biztosít. A Natur felületű tetőcserepek között a hagyományos és a modern stílust kedvelők egyaránt megtalálják az ízlésüknek leginkább megfelelő megoldást.

 

 

További információk

Tömeg 3,65 kg
Méretek 500 × 300 mm
Anyag

Kerámia

Anyag szükséglet

9,2 db/m²

Fedési szélesség

255 mm

Felület

FusionColor, FusionProtect, natúr

Gyártó

Tondach

Szín

antracit, barna, rézbarna, téglavörös, terrabarna, terrakotta

Termékmenedzser

Szilvi

Terméklap - Tondach Contition 9

Download

Teljesítmény nyilatkozat - Tondach Contition 9

Download
Oldal tetejére

Termék kereső

A termék bekerült a kosarába