Terrán Zenit

Elérhetőség: Készleten

A Zenit modern dizájnja a formatervezők és belsőépítészek megálmodta mai bútorok és enteriőrök méltó külső párhuzama, a ház karakterének meghatározója.
Stílusa rokon az egyszerű keleti formavilággal és vonalvezetéssel, de összképében érződik az északi vidékek hűvös eleganciája is.

A gyártó aktuális termékkínálata rendelhető.

 

 

 

(A feltüntetet ár raktári készletről történő kiszolgálás esetén érvényes, nagyobb tétel rendelése esetén kérjen egyedi árat!)

Qty
Termékmenedzser: Siposné Zsolnin Szilvia, 70/382-0669, cserep@webepker.hu

Leírás

Letisztultság, erő és design. Határozottan a legmodernebb igényekre fejlesztve. Ezek a cserepek új irányzatot teremtenek a tetőfedésben.

Felületkezelési technológiák

Elegant: A legújabb felületkezelési eljárásnak köszönhetően a tetőcserepek felülete rendkívül sima és ellenálló. Selyemfényű megjelenése pedig egyedi, igazán elegáns külsőt kölcsönöz a tetőnek, hisz a név kötelez!

Resistor: A mai technológiai tudás egyik legmagasabb szintjét képviselő Resistor felületkezelési eljárás – a fokozott színvédelmen túl – számos tulajdonságában túlmutat a korán. Alkalmazásával olyan felület alakítható ki, amely kidolgozottságával, felhasznált alapanyagaival kiemelkedő minőséget képvisel.

ClimaControl: ClimaControl felületkezelés, nem lebomló alkotóelemeinek köszönhetően, hosszú távon nyújt magasfokú védelmet a tető felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen. Így azoknál az épületeknél, amelyeket ClimaControl felületkezeléssel ellátott cserepek fednek, energiamegtakarítás és optimális lakókomfort érhető el.

További információk

Tömeg 4,9 kg
Méretek 330 × 420 mm
Felület

ClimaControl, Elegant, Resistor

Szín

antracit, carbon, gesztenyebarna, grafit, gránit, mars, moon, onix

Gyártó

Terrán

Márka

Zenit

Tömeg

4,9 kg/db

Anyag szükséglet

10,75–11,90 db/m²

Tetőlécméret

min. 30×50 mm

Tetőléctávolság

max. 310 mm

Anyag

Nagy szilárdságú, anyagában színezett beton

Fedési szélesség

300 mm

Oldal tetejére

Termék kereső

A termék bekerült a kosarába