Terrán Synus

Elérhetőség: Készleten

A Terrán Synus tetőcserép könnyedségével, a beton tartósságával és ellenálló képességével a legjobb választás a tetőépítéshez.

A gyártó aktuális termékkínálata rendelhető.

 

(A feltüntetet ár raktári készletről történő kiszolgálás esetén érvényes, nagyobb tétel rendelése esetén kérjen egyedi árat!)

Qty
Termékmenedzser: Siposné Zsolnin Szilvia, 70/382-0669, cserep@webepker.hu

Leírás

Felületkezelési technológiák

Elegant: A legújabb felületkezelési eljárásnak köszönhetően a tetőcserepek felülete rendkívül sima és ellenálló. Selyemfényű megjelenése pedig egyedi, igazán elegáns külsőt kölcsönöz a tetőnek, hisz a név kötelez!

Resistor: A mai technológiai tudás egyik legmagasabb szintjét képviselő Resistor felületkezelési eljárás – a fokozott színvédelmen túl – számos tulajdonságában túlmutat a korán. Alkalmazásával olyan felület alakítható ki, amely kidolgozottságával, felhasznált alapanyagaival kiemelkedő minőséget képvisel.

ColorSystem: A technológia fejlődésével ez az iparág is további előnyökkel bíró anyagokat használ fel. A ColorSystem színvédelem elsősorban a színek tónusát, a cserepek árnyalatának újszerű állapotát hivatott megőrizni. Emellett az így kezelt termék sokkal jobb védelmet biztosít az időjárás viszontagságaival szemben.

ClimaControl: ClimaControl felületkezelés, nem lebomló alkotóelemeinek köszönhetően, hosszú távon nyújt magasfokú védelmet a tető felmelegedését okozó infravörös sugárzás ellen. Így azoknál az épületeknél, amelyeket ClimaControl felületkezeléssel ellátott cserepek fednek, energiamegtakarítás és optimális lakókomfort érhető el.

További információk

Tömeg 3,9 kg
Méretek 330 × 420 mm
Anyag

Nagy szilárdságú, anyagában színezett beton

Anyag szükséglet

9,80–10,42 db/m²

Tetőléctávolság

max. 340 mm

Tetőlécméret

min. 30×50 mm

Szín

carbon, fekete, korall, meggypiros, mocca, mogyoróbarna, moon, sötétbarna, tégla

Márka

Synus

Gyártó

Terrán

Felület

ClimaControl, ColorSystem, Elegant, Resistor

Tömeg

3,9 kg/db

Fedési szélesség

300 mm

Oldal tetejére

Termék kereső

A termék bekerült a kosarába