Bramac Tegalit Star

Elérhetőség: Készleten

A modern építészet csillaga

A BMI BRAMAC STAR kategóriájába tartozó Tegalit STAR tetőcserép szendvicstechnológiával készül, melynek lényege, hogy a nagyobb szemcsés betoncserép test és a felületi festékréteg között egy finom szemcseszerkezetű cementpép réteg kerül felhordásra, amely megbízhatóan eltömíti a nyitott pórusokat. Így egy tökéletesen sima, fényes cserépfelület jön létre, mely kiemelkedően hosszan tartó védelmet biztosít a szennyeződésekkel és az időjárási hatásokkal szemben.

(A feltüntetet ár raktári készletről történő kiszolgálás esetén érvényes, nagyobb tétel rendelése esetén kérjen egyedi árat!)

Qty
Termékmenedzser: Siposné Zsolnin Szilvia, 70/382-0669, cserep@webepker.hu

Leírás

Star technológia

A cseréptest durva- és finomszerkezetű rétege adja a cserép tartósságát, a különleges Star-felület a simaságát és fényességét. Mindez együtt egy különlegesen sima és fényes felületet eredményez, mely kiemelkedően hosszantartó védelmet biztosít.A Star-technológia nemcsak egyedi megjelenést kölcsönöz a tetőcserépnek, de a specifikus felületkezelés hosszú távon is ellenállóvá teszi a szennyeződésekkel és a szélsőséges időjárási körülményekkel szemben. A Tegalit Star tetőcserepek az esztétikai szempontból kritikus orr-részen is megkapják a speciális külső réteget.

A Star tetőcserepek télen ellenállnak a fagy károsító hatásainak, nyáron pedig kevésbé melegszenek fel. Ugyanis a ThermoProtector technológia segítségével visszaverik az infravörös sugárzás egy részét, korlátozva ezáltal a tetőfelület és a tetőtér túlmelegedését.

További információk

Tömeg N/A
Méretek N/A
Anyag

Nagy szilárdságú, anyagában színezett beton

Felület

sima, fényes, Star felület

Tömeg

5,2 kg/db

Fedési szélesség

300 mm

Tetőlécméret

min. 30×50 mm

Tetőléctávolság

max. 340 mm

Átfedés

min. 80 mm

Anyag szükséglet

átlag 10 db/tető m²

Szín

ezüstmetál, platina

Gyártó

Bramac

Márka

Tegalit Star

Bramac Tegalit adatlap

Download
Oldal tetejére

Termék kereső

A termék bekerült a kosarába