Baumit FinishMax Prémium Beltéri glett vödrös 20 kg

Elérhetőség: Készleten

Beltéri fehér univerzális kézi gipszes glettanyag 0–10 mm-es vastagságban. Optimális választás mész-cement, cement- és gipszes vakolatokra, betonfelületekre, gipszkartonszerkezetek hézagkitöltésére és teljes felületére.

7 990 Ft/vödör

(A feltüntetet ár raktári készletről történő kiszolgálás esetén érvényes, nagyobb tétel rendelése esetén kérjen egyedi árat!)

Qty
Termékmenedzser: Juhász Judit,70/382-0653, szigeteles@webepker.hu

Leírás

A Baumit FinishMax Prémium Beltéri glettet a belső falak tökéletesen sima és tiszta kialakításához ajánljuk. Könnyen felvihető és kiváló tapadást biztosít, ami fontos a tartósság és az esztétikum szempontjából. Emellett magas minőségű összetételének köszönhetően hosszú távú, ellenálló felületet biztosít.

A 1-5 mm vastagságú rétegig alkalmazható, felhasználásra kész, prémium minőségű glettanyag kézi, gépi és hengerelhető felhasználást is lehetővé tesz beltéri környezetben.

Az ásványi alapfelületeken való alkalmazásra alkalmas, beleértve a cementet, mész-cementet, valamint a gipszes vakolatokat és gipszkarton szerkezeteket is. Használható falakon és mennyezeteken, valamint betonfelületeken és előregyártott betonelemeken is.

További információk

Tömeg 20 kg
Anyag

Ásványi töltőanyag, speciális műanyag diszperzió, cellulóz, víz.

Anyag szükséglet

kb. 1.6 kg/m²/mm

Gyártó

Baumit

Márka

FinishMax

Szín

fehér

Baumit FinoBello Gipszes glett - műszaki adatlap

Download

Baumit FinoBello Gipszes glett - biztonsági adatlap

Download

Baumit FinoBello Gipszes glett - teljesítmény nyilatkozat

Download
Oldal tetejére

Termék kereső

A termék bekerült a kosarába