Elállás a vásárlástól

A megrendelt és kifizetett terméket magánszemélyként a kézhez vételétől számított 14 naptári napon belül indokolás nélkül visszaküldheti, így elállhat a vásárlástól. Az elállási jog nem illeti meg a vállalkozásokat, és az olyan személyt, aki a szakmája, önálló foglalkozása vagy üzleti tevékenysége körében jár el.

Az elállási szándékát elektronikusan a bolt@webepker.hu e-mail címen vagy a 06 74/814701-es telefonszámon,  esetleg ajánlott postai küldeményként jelezheti felénk.

Postai úton történő jelzés alkalmával a postára adás dátumát, e-mail-en keresztül történő értesítés esetén az e-mail küldésének idejét vesszük figyelembe.

Elállás esetén a terméket 14 naptári napon belül, sértetlenül vissza kell juttatnia hozzánk a 7200 Dombóvár, Bajcsy-Zsilinszky u. 34.-es címre vagy a személyes átvételre megjelölt telephelyre. Határidőnek a feladás, futárnak átadás dátuma számít. A termék visszaküldésének költségét a vásárlónak kell viselnie. Amennyiben azonban a fogyasztó kifejezetten a legkevésbé költséges szokásos fuvarozási módtól eltérő, drágább kiszállítási módot (pl: expressz kiszállítás) választ, a vállalkozás nem köteles visszatéríteni az ebből eredő többletköltséget. Az utánvétellel visszaküldött termékeket nem vesszük át.

A visszaszállított terméknek az eredeti szállítási állapotban, sérülésmentesen, minden tartozékával és dokumentációval ellátva, kereskedelmi forgalomban eladható állapotban kell visszaérkeznie. Amennyiben a termék eredeti gyári csomagolásban érkezett, úgy lehetőség szerint abban kérjük visszaküldeni. 

A visszaküldött termék(ek)  nem megfelelő csomagolásának következtében vagy a visszaszállítás során maradandóan megsérül és értékcsökkent lesz, az kizárja az elállási jog gyakorlását és társaságunk nem kötelezhető sem a vételár, sem a szállítási díj visszatérítésére!

A termék sértetlen visszaérkezését és ellenőrzését követően a jogszabályok értelmében rövid időn belül igyekszünk visszatéríteni a vételárat és a vásárló felé történő szállítás díját  a megfizetés módjának megfelelően (utalás esetén utalással, kp fizetés esetén kp kifizetéssel) 

Az elállás jog nem azonos a termékekkel kapcsolatos panasszal (törött, hiányos, hibás áru), amennyiben ilyen jellegű gondja van,  kérem a Kapcsolat fülön található form kitöltésével lépjen kapcsolatba velünk!

Oldal tetejére

Termék kereső

A termék bekerült a kosarába